|
ΔΙΑΒΡΩΣΗ
Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την διάβρωση;
Η φθορά του δικτύου, οι κίνδυνοι για την υγεία μας και αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισής της.
|
|
|
ΕΠΙΚΑΘΗΣΕΙΣ ΑΛΑΤΩΝ
Τι προβλήματα δημιουργούν οι επικαθίσεις των αλάτων;
Το σκληρό νερό, οι επιπτώσεις του, αλλά και οι τεχνολογίες προστασίας.
|
|
|
ΧΛΩΡΙΟ
Νερό χωρίς χλώριο, για προστασία και καλύτερη γεύση.
Σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας, για υγιεινό πόσιμο νερό χωρίς οσμές και χρωστικές ουσίες.
|
|
|
ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ
Μετατρέψτε το υφάλμυρο νερό σε πόσιμο.
Τι είναι το γλυφό νερό και πώς μπορεί να γίνει κατάλληλο για κάθε χρήση.
|
|
|
ΛΕΓΙΟΝΕΛΑ
Η λεγιονέλλα και η σημασία της πρόληψης.
Πώς μπορούμε να προστατευθούμε από το επικίνδυνο βακτήριο.
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΟ
Μέθοδοι απολύμανσης, για νερό απαλλαγμένο από μικρόβια.
Οι σύγχρονες τεχνολογίες εξουδετερώνουν κάθε βλαβερή ουσία.
|
|