ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τη χρήση
της ιστοσελίδας μας, την περιήγηση και τις αγορές σας.

8. Τι ισχύει σε σχέση με τους τρόπους πληρωμής;

8.1. Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κατωτέρω τρόπους πληρωμής για την πληρωμή ολόκληρου του τιμήματος και των λοιπών επιβαρύνσεων, ως οφείλετε:

α) μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών, δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Διευκρινίζεται ότι γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express, Discover. Η χρέωση της κάρτας μπορεί να γίνει ακόμα και όταν κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

 

β) μέσω Masterpass.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχετε δημιουργήσει και να επιλέξετε την κάρτα με την οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών, δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με Masterpass) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Η χρέωση της κάρτας με ψηφιακό πορτοφόλι, μπορεί να γίνει ακόμα και όταν κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

 

γ) με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 10747066925
IBAN: GR 2901101070000010747066925
SWIFT BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133002320006745
IBAN: GR5401401330133002320006745
BIC: CRBAGRAAXXX

Δικαιούχος: PETRIDIS WATER TECHNOLOGIES AETE

Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η παραγγελία προχωράει προς διεκπεραίωση μετά την εμφάνιση του κατατεθέντος πλήρους ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας. Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα, συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται τελείως.

Οφείλετε να αναγράψετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο τον αριθμό της παραγγελίας που αφορά η κατάθεση και το ονοματεπώνυμό σας και κατόπιν να μας το αποστείλετε στο [email protected] ή με φαξ στο 210 9233109. Σε περίπτωση που παραλείψετε το στοιχείο αυτό ώστε να είναι εύκολη η σύνδεση της συγκεκριμένης παραγγελίας με την εξόφλησή της, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση ή ακύρωση προκύψει εξαιτίας της παράλειψης αυτής. Εξυπακούεται ότι επιβαρύνεστε τυχόν χρεώσεις τραπεζών που αφορούν σε τραπεζικά εμβάσματα / μεταφορές, καθώς οφείλετε να καταθέσετε ολόκληρο το συνολικό τίμημα της παραγγελίας σας.

 

δ) με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο τρόπος αυτός πληρωμής ισχύει μόνο εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

- Το συνολικό τίμημα δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ
- Ισχύει μόνο για παράδοση σε τόπο όπου παραδίδει η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ courier.
- Το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας πληροί προϋποθέσεις μέγιστου βάρους και μεγέθους.
Η πληρωμή της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής, γίνεται μετρητοίς στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας, κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας.
Επειδή η αποστολή προϊόντων με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, εξαρτάται από παραμέτρους βάρους και μεγέθους, ενδέχεται αυτός ο τρόπος πληρωμής να μην είναι εφικτός. Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή/και με
email και θα σας ενημερώσουμε εάν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή ή εάν χρειάζεται να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής για την εξόφλησή της.

Στις περιπτώσεις των παραγγελιών που εξοφλούνται με αντικαταβολή, γίνεται πάντα τηλεφωνική επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 ημερών για την επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί αποστολή και η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο μετρητοίς. Επισημαίνεται ότι δεν επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής.

 

ε) μέσω PayPal. Επισημαίνεται ότι υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του PayPal καθώς και στην οικονομική του πολιτική (π.χ. προμήθεια κλπ.).

 

στ) με πληρωμή στο κατάστημα της εταιρείας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά διαθέσιμα προϊόντα με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 ημέρες ή προϊόντα με χρόνο παράδοσης από 5 έως 7 ημέρες και για συνολικό τίμημα μέχρι του ποσού των 500 ευρώ (μετρητά ή POS) για πώληση προϊόντων είτε σε προμηθευτές, είτε σε καταναλωτές. Αν το ποσό ξεπερνά το ανωτέρω όριο, τότε η πληρωμή θα γίνεται δεκτή μόνον με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή με Masterpass ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με PayPal.

8.2. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας, τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε λαμβάνονται μόνον από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, ισχύουν κατά την παράδοση της παραγγελίας και όσα αναφέρονται κατωτέρω υπό άρθρο 9.9. των παρόντων όρων.

8.3. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς προσωπικών δεδομένων, η Εταιρία έχει εγκαταστήσει πιστοποιητικά SSL της GeoTrust από την εταιρία DigiCert Inc. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία των χρηστών που εισάγουν σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας/eshop, κρυπτογραφούνται με βάση την κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

[image]

Χρειάζεστε βοήθεια;
Δευτέρα - Παρασκευή 9 π.μ. έως 6 μ.μ.
Τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη!
Για ο,τιδήποτε θέλετε να μάθετε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
9 π.μ. - 6 μ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 92 11 600
Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε
το newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι
όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας.