ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τη χρήση
της ιστοσελίδας μας, την περιήγηση και τις αγορές σας.

Με περισσότερα από 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της επεξεργασίας νερού, η Petridis Water Technologies σας καλωσορίζει στο iwater, το ηλεκτρονικό της κατάστημα όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια και ευκολία.

Με υψηλή τεχνογνωσία και μέσα από διαρκή έρευνα, επιλέγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Οι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο, απολαμβάνουν παγκόσμια αναγνώριση, επενδύουν στην έρευνα και την καινοτομία και παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων.

Διαθέτουν πιστοποιήσεις που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και εγγυώνται την αξιοπιστία των προϊόντων τους. Μέσα από έρευνα και συνεχείς ελέγχους, προσφέρουν προηγμένες και ασφαλείς τεχνολογίες και προϊόντα.

Στην Petridis Water Technologies ακολουθούμε την «πράσινη» λογική και υποστηρίζουμε τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, θεωρώντας αυτονόητη την προστασία του νερού και του οικοσυστήματός μας. Τα προϊόντα και τα συστήματα που προωθούμε, συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των φυσικών πόρων.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε κατάλληλα προϊόντα και λύσεις επεξεργασίας νερού που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, να κάνετε τις αγορές σας και, επιπλέον, να βρείτε απαντήσεις σε θέματα ποιότητας νερού, καθώς και πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν, σε όλους τους τομείς που το καλύτερο νερό κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

[image]

Χρειάζεστε βοήθεια;
Δευτέρα - Παρασκευή 9 π.μ. έως 6 μ.μ.
Τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη!
Για ο,τιδήποτε θέλετε να μάθετε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
9 π.μ. - 6 μ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 92 11 600
Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε
το newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι
όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας.