ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
Βρείτε απαντήσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις αγορές σας.
Μέλη iWater
Πληρωμή, Παράδοση, Μεταφορά
Προστασία και ασφάλεια
Μέλη iWater

Μάθετε πληροφορίες για την εγγραφή και τον λογαριασμό σας.

 • Πώς μπορώ να γίνω μέλος;
  Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

  Για να γίνετε μέλος, πατήστε το κουμπί «ΣΥΝΔΕΣΗ» που υπάρχει σε όλες τις σελίδες του www.iwater.gr, στο κεντρικό μενού. Στη σελίδα της σύνδεσης, πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο τμήμα «ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ». Αρχικά θα σας ζητηθεί να επιλέξετε αν επιθυμείτε να γραφτείτε ως Ιδιώτης ή ως Επιχείρηση. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.

  Για να συνδεθείτε για πρώτη φορά στο Λογαριασμό σας στο e-shop, ακολουθείται υποχρεωτικά η διαδικασία διπλής επιβεβαίωσης εγγραφής (double opt-in) στο email σας. Για τον λόγο αυτό, κατά την δημιουργία του Λογαριασμού σας θα πρέπει να μας δώσετε υποχρεωτικά και το email σας για να λάβετε ένα μήνυμα για να ενεργοποιήσετε τον Λογαριασμό σας.

  Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης μας, τότε στη σελίδα της σύνδεσης θα πρέπει να πατήσετε «ΑΙΤΗΣΗ» στο τμήμα «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Β2Β» και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία στην αίτηση εγγραφής.

 • Για ποιο λόγο να γίνω μέλος;
  Για ποιο λόγο να γίνω μέλος;

  - Για να αγοράσετε το προϊόν ή την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

  - Για να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες!

  - Για να βλέπετε το ιστορικό σας και να ελέγχετε το καλάθι των αγορών σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

  - Για να έχετε πρόσβαση σε υλικό που αφορά την ενημέρωσή σας ως καταναλωτής.

  - Για επιπλέον ασφάλεια στις παραγγελίες σας και προστασία στα προσωπικά σας δεδομένα.

 • Μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό μου;
  Μπορώ να αλλάξω τον λογαριασμό μου;

  Μπορείτε να τροποποιήσετε, επικαιροποιήσετε ή να διορθώσετε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας, εισερχόμενοι στο λογαριασμό σας στην ενότητα «Τα στοιχεία μου» και στην ενότητα «Οι διευθύνσεις μου». Επίσης, στον Λογαριασμό σας θα βρείτε ιστορικό των παραγγελιών σας και λίστα με τα είδη που έχετε αγοράσει. Οι χρήστες Β2Β βρίσκουν επιπλέον πληροφορίες (λογιστική καρτέλα και ανεξόφλητες απαιτήσεις).

^
Επιστροφή στην κορυφή
Πληρωμή, Παράδοση, Μεταφορά

Βρείτε απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αγορές σας.

 • Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;
  Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

  Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κατωτέρω τρόπους πληρωμής για την πληρωμή ολόκληρου του τιμήματος και των λοιπών επιβαρύνσεων, ως οφείλετε:

  α) μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

  Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών, δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Διευκρινίζεται ότι γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, American Express, Discover. Η χρέωση της κάρτας μπορεί να γίνει ακόμα και όταν κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

   

  β) μέσω Masterpass.

  Μπορείτε να συνδεθείτε στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχετε δημιουργήσει και να επιλέξετε την κάρτα με την οποία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών, δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με Masterpass) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Η χρέωση της κάρτας με ψηφιακό πορτοφόλι, μπορεί να γίνει ακόμα και όταν κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

   

  γ) με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 10747066925
  IBAN: GR 2901101070000010747066925
  SWIFT BIC: ETHNGRAA

  ALPHA BANK

  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133002320006745
  IBAN: GR5401401330133002320006745
  BIC: CRBAGRAAXXX

  Δικαιούχος: PETRIDIS WATER TECHNOLOGIES AETE

  Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η παραγγελία προχωράει προς διεκπεραίωση μετά την εμφάνιση του κατατεθέντος πλήρους ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας. Αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα, συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες να εμφανιστεί η πληρωμή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται τελείως.

  Οφείλετε να αναγράψετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο τον αριθμό της παραγγελίας που αφορά η κατάθεση και το ονοματεπώνυμό σας και κατόπιν να μας το αποστείλετε στο [email protected] ή με φαξ στο 210 9233109. Σε περίπτωση που παραλείψετε το στοιχείο αυτό ώστε να είναι εύκολη η σύνδεση της συγκεκριμένης παραγγελίας με την εξόφλησή της, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση ή ακύρωση προκύψει εξαιτίας της παράλειψης αυτής. Εξυπακούεται ότι επιβαρύνεστε τυχόν χρεώσεις τραπεζών που αφορούν σε τραπεζικά εμβάσματα / μεταφορές, καθώς οφείλετε να καταθέσετε ολόκληρο το συνολικό τίμημα της παραγγελίας σας.

   

  δ) με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο τρόπος αυτός πληρωμής ισχύει μόνο εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

  - Το συνολικό τίμημα δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ
  - Ισχύει μόνο για παράδοση σε τόπο όπου παραδίδει η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ courier.
  - Το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας πληροί προϋποθέσεις μέγιστου βάρους και μεγέθους.
  Η πληρωμή της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής, γίνεται μόνο μετρητοίς στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας, κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας.

  Επειδή η αποστολή προϊόντων με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, εξαρτάται από παραμέτρους βάρους και μεγέθους, ενδέχεται αυτός ο τρόπος πληρωμής να μην είναι εφικτός. Όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή/και με email και θα σας ενημερώσουμε εάν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή ή εάν χρειάζεται να επιλέξετε κάποιον από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής για την εξόφλησή της.

  Στις περιπτώσεις των παραγγελιών που εξοφλούνται με αντικαταβολή, γίνεται πάντα τηλεφωνική επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 ημερών για την επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί αποστολή και η παραγγελία θα ακυρώνεται.

  Επισημαίνεται ότι δεν επιβαρύνεστε με κόστος αντικαταβολής.

   

  ε) μέσω PayPal. Επισημαίνεται ότι υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του PayPal καθώς και στην οικονομική του πολιτική (π.χ. προμήθεια κλπ.).

   

  στ) με πληρωμή στο κατάστημα της εταιρείας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία αφορά διαθέσιμα προϊόντα με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 ημέρες ή προϊόντα με χρόνο παράδοσης από 5 έως 7 ημέρες και για συνολικό τίμημα μέχρι του ποσού των 500 ευρώ (μετρητά ή POS) για πώληση προϊόντων είτε σε προμηθευτές, είτε σε καταναλωτές. Αν το ποσό ξεπερνά το ανωτέρω όριο, τότε η πληρωμή θα γίνεται δεκτή μόνον με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή με Masterpass ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με PayPal.

   

  Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας, τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε λαμβάνονται μόνον από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, ισχύουν κατά την παράδοση της παραγγελίας και όσα αναφέρονται υπό άρθρο 9.9. των όρων χρήσης.

 • Τι ισχύει για την παράδοση των προϊόντων;
  Τι ισχύει για την παράδοση των προϊόντων;

  Στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων, όταν ο τόπος παράδοσης βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων του Νομού της Αττικής:

  Α) Προϊόντα διαστάσεων μέχρι 40εκ.x25εκ.x25εκ. ή ισοδύναμου όγκου και βάρους μέχρι 5 κιλών θα παραδίδονται στον πελάτη μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Η ΕΛΤΑ Courier έχει τη δυνατότητα να σας παραδίδει στη διεύθυνση της επιλογής σας, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εντός των ορίων πόλης που αυτή ορίζει. Για να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκει η περιοχή σας, μπορείτε να συνδεθείτε στη διεύθυνση ΕΛΤΑ Courier και να επιλέξετε «Δίκτυο Καταστημάτων». Εκτός των ανωτέρω, το δέμα σας θα παραδίδεται και θα παραλαμβάνεται από εσάς σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ). Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.

  Β) Προϊόντα διαστάσεων μεγαλύτερων από 40εκ.x25εκ.x25εκ. ή ισοδύναμου όγκου και βάρους άνω των 5 κιλών θα παραδίδονται στον πελάτη μέσω μεταφορικής εταιρείας την οποία θα επιλέξει η εταιρεία ή μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του πελάτη κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Ο οριζόμενος από την εταιρεία χρόνος παράδοσης αφορά την παράδοση του προϊόντος στο πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με τη μεταφορά, ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται κατευθείαν στη μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την μεταφορική εταιρεία.

   

  Στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων, όταν ο τόπος παράδοσης βρίσκεται εκτός των γεωγραφικών ορίων του Νομού της Αττικής:

  Α) Προϊόντα διαστάσεων μέχρι 40εκ.x25εκ.x25εκ. ή ισοδύναμου όγκου και βάρους μέχρι 5 κιλών θα παραδίδονται στον πελάτη μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Η ΕΛΤΑ Courier έχει τη δυνατότητα να σας παραδίδει στη διεύθυνση της επιλογής σας, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εντός των ορίων πόλης που αυτή ορίζει. Για να δείτε σε ποια κατηγορία ανήκει η περιοχή σας, μπορείτε να συνδεθείτε στη διεύθυνση ΕΛΤΑ Courier και να επιλέξετε «Δίκτυο Καταστημάτων». Εκτός των ανωτέρω, το δέμα σας θα παραδίδεται και θα παραλαμβάνεται από εσάς σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ). Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.

  Β) Προϊόντα διαστάσεων μεγαλύτερων από 40εκ.x25εκ.x25εκ. ή ισοδύναμου όγκου και βάρους άνω των 5 κιλών θα παραδίδονται στον πελάτη μέσω μεταφορικής εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία θα μεταφέρει το προϊόν από το κατάστημα της στο κοντινότερο πρακτορείο της μεταφορικής με δικά της μέσα. Ο οριζόμενος από την εταιρεία χρόνος παράδοσης αφορά την παράδοση του προϊόντος στο πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας. Ο πελάτης υποχρεούται να μεταβαίνει ο ίδιος στο πρακτορείο της μεταφορικής που βρίσκεται στον τόπο παραλαβής προκειμένου να παραλαμβάνει ο ίδιος το προϊόν. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με τη μεταφορά, ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται κατευθείαν στη μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποστολής του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την μεταφορική εταιρεία.

   

  Διευκρινίζεται ότι η επιλογή της εταιρείας ταχυμεταφορών καθώς και των μεταφορικών εταιρειών μέσω των οποίων γίνονται οι αποστολές των προϊόντων, γίνεται από την ίδια την Εταιρεία και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία διαφορετική από αυτές που συνεργάζεται η Εταιρεία, σας παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε αποστέλλοντάς μας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 ημερών από την παραγγελία σας. Η Εταιρεία θα εξετάζει τα αιτήματα αυτά σε εύλογο χρονικό διάστημα από την λήψη τους, πλην όμως δεν δεσμεύεται ως προς την αποδοχή τους, ο δε πελάτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αξιώσει να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των προϊόντων με την εταιρεία (ταχυμεταφορών ή μεταφορική) της επιλογής του. Σε περίπτωση που τελικά η αποστολή πραγματοποιηθεί με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας (με την οποία δεν συνεργαζόμαστε), τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς ανεξαρτήτως ποσού της παραγγελίας.

 • Τι ισχύει για τον χρόνο παράδοσης;
  Τι ισχύει για τον χρόνο παράδοσης;

  α) έως 1-3 ημέρες μετά την αποδοχή παραγγελίας/σύναψη σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Το διάστημα αυτό αφορά στον χρόνο που απαιτείται για αποστολή στο χώρο σας (για παραδόσεις εντός Αττικής) ή για την παράδοση του προϊόντος στο πρακτορείο αποστολής της μεταφορικής εταιρείας ή στα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (για παραδόσεις εκτός Αττικής) ή το διάστημα μετά την πάροδο του οποίου το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημά μας.
  Για τις αποστολές που πραγματοποιούνται εκτός Αττικής με ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, η παράδοση γίνεται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες εντός των ορίων μεγάλων πόλεων. Σε μικρότερες πόλεις, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής. Για παραδόσεις προϊόντων, δείτε άρθρα 9.3 και 9.4 ανωτέρω.

  β) έως 5-7 ημέρες μετά την αποδοχή παραγγελίας/σύναψη σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Η προθεσμία αυτή αποτελεί μια ενδεικτική- μη δεσμευτική για την εταιρεία προθεσμία παράδοσης, η οποία δύναται να τροποποιηθεί αναλόγως της διαθεσιμότητας των προμηθευτών της εταιρείας. Ο αγοραστής θα ενημερώνεται για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης μέσω ενημερωτικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστέλλει η εταιρεία. Το διάστημα αυτό αφορά το χρόνο που απαιτείται για αποστολή στο χώρο σας (για παραδόσεις εντός Αττικής) ή για την παράδοση του προϊόντος στο πρακτορείο αποστολής της μεταφορικής εταιρείας ή στα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (για παραδόσεις εκτός Αττικής) ή το διάστημα μετά την πάροδο του οποίου το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημά μας.
  Για τις αποστολές που πραγματοποιούνται εκτός Αττικής με ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, η παράδοση γίνεται μέσα σε 7-9 εργάσιμες ημέρες εντός των ορίων μεγάλων πόλεων. Σε μικρότερες πόλεις, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής. Για παραδόσεις προϊόντων, δείτε άρθρα 9.3 και 9.4 ανωτέρω.

  γ) 2-4 εβδομάδες μετά την αποδοχή παραγγελίας/σύναψη σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Η εταιρεία θα πρέπει να πραγματοποιήσει παραγγελία σε προμηθευτή της στο εξωτερικό. Η προθεσμία αυτή αποτελεί μια ενδεικτική- μη δεσμευτική για την εταιρεία προθεσμία παράδοσης και καθορίζεται από τα εργοστάσια εξωτερικού των προμηθευτών μας. Ο αγοραστής θα ενημερώνεται για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης μέσω ενημερωτικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστέλλει η εταιρεία. Το διάστημα αυτό αφορά στο χρόνο που απαιτείται για αποστολή στο χώρο σας (για παραδόσεις εντός Αττικής) ή για την παράδοση του προϊόντος στο πρακτορείο αποστολής της μεταφορικής εταιρείας ή στα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (για παραδόσεις εκτός Αττικής) ή το διάστημα μετά την πάροδο του οποίου το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημά μας.
  Για τις αποστολές που πραγματοποιούνται εκτός Αττικής με ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής. Για παραδόσεις προϊόντων, δείτε άρθρα 9.3 και 9.4 ανωτέρω.

   

  Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας. Αν για παράδειγμα ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα, ο χρόνος εμφάνισης της πληρωμής ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα.

   

  Σε περίπτωση που η παράδοση απαιτείται να γίνει σε ή μέχρι μια ορισμένη προθεσμία, καλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] προκειμένου να μας ενημερώσετε σχετικά.

   

  Χρόνος παροχής υπηρεσιών: O χρόνος παροχής υπηρεσιών δεν θα είναι καθορισμένος εκ των προτέρων για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως αυτές εμφανίζονται στις σελίδες της κατηγορίας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της ιστοσελίδας. Για κάθε σχετική παραγγελία υπηρεσιών θα ακολουθεί email ή/και τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας για να καθορίζεται με τον αγοραστή ο χρόνος παροχής της υπηρεσίας. Η εταιρεία θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον επιθυμητό από τον αγοραστή χρόνο παροχής των υπηρεσιών.

 • Μπορώ να παραλάβω από κατάστημά σας;
  Μπορώ να παραλάβω από κατάστημά σας;

  Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει το τίμημα της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το παραγγελθέν προϊόν από το κατάστημα (κατ’ επιλογήν σας από όποιο από τα δύο μας καταστήματα σας εξυπηρετεί), έχετε τη δυνατότητα να προσέλθετε ο ίδιος στο κατάστημά μας για παραλαβή σύμφωνα με το χρόνο παράδοσης των προϊόντων και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα λάβετε από εμάς μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης, καλούμενοι να προσέλθετε για την παραλαβή εντός 10 ημερών από τότε που λάβατε την σχετική ενημέρωση. Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, το αντικείμενο φυλάσσεται μεν στις αποθήκες μας, εντούτοις η φύλαξη τελείται ως άμισθη παρακαταθήκη, η δε Εταιρεία δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη, ζημία ή χειροτέρευση επέλθει στο προϊόν μετά την ως άνω προθεσμία παραλαβής του από τον αγοραστή, ο δε αγοραστής παραιτείται ρητώς και ανεπιφύλακτα από το δικαίωμά του να απαιτήσει αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία του προϊόντος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Σε περίπτωση που δεν έχετε εξοφλήσει την παραγγελία (δηλαδή μόνο όταν πρόκειται για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα) και δεν προσέλθετε εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των 10 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

 • Τι ισχύει για τα έξοδα μεταφοράς;
  Τι ισχύει για τα έξοδα μεταφοράς;

  Η Εταιρεία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας πολλούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Σε σχέση με τα έξοδα μεταφοράς, ισχύουν οι ακόλουθες διακρίσεις:

  A) Για παραγγελίες στις οποίες το καταβλητέο ποσό συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ υπερβαίνει τα ενενήντα ευρώ (90€), η παράδοση θα πραγματοποιείται χωρίς επιβάρυνση του πελάτη, σε ολόκληρη την Ελλάδα είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο του πελάτη με το ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ όταν είναι εφικτό είτε για παράδοση σε πρακτορείο ή σε μεταφορική.

  Β) Για παραγγελίες στις οποίες το καταβλητέο ποσό συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι κάτω από τα ενενήντα ευρώ (90 €), το κόστος των μεταφορικών θα ανέρχεται σε πέντε (5) ευρώ.

  Τόσο το όριο για την δωρεάν παράδοση όσο και το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση μη δωρεάν παράδοσης, δύναται να αλλάξουν για μελλοντικές αγορές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας οι νέες χρεώσεις. Εσείς ενημερώνεστε για την επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων όταν βρίσκεστε στη σελίδα του καλαθιού. Συγκεκριμένα, το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται και εμφανίζεται μόλις ο πελάτης ολοκληρώσει το δεύτερο βήμα της διαδικασίας της ολοκλήρωσης παραγγελίας, ήτοι την ΠΛΗΡΩΜΗ, και εφόσον προχωρήσει στο τρίτο και τελευταίο βήμα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

^
Επιστροφή στην κορυφή
Προστασία και ασφάλεια

Μάθετε πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και των συναλλαγών σας.

 • Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μου;
  Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μου;

  Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

  Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς προσωπικών δεδομένων, η Εταιρία έχει εγκαταστήσει πιστοποιητικά SSL της GeoTrust από την εταιρία DigiCert Inc. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία των χρηστών που εισάγουν σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας/eshop, κρυπτογραφούνται με βάση την κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο της αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή της και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

  Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας και ειδικότερα να διαφυλάσσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτόν από τρίτα άτομα.

 • Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;
  Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε, είναι κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας και τις οποίες μας τις παρέχετε είτε online (π.χ. όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), είτε offline (π.χ. όταν αγοράζετε από τα φυσικά μας καταστήματα ή όταν επισκέπτεστε εκθέσεις).

  Τέτοιες πληροφορίες καταχωρείτε ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία και διαχείριση Λογαριασμού στο e-shop, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια, για έκδοση τιμολογίου εφόσον το επιθυμείτε, όπως ενδεικτικά ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ., κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, όπως ενδεικτικά διεύθυνση παράδοσης προϊόντος και κινητό τηλέφωνο, αλλά και για πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία του eshop, όπως για παράδειγμα πληροφορίες που η Εταιρεία συλλέγει αυτόματα π.χ. μέσω διαδικτύου ή με τη χρήση cookies.

  Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες που αφορούν σε παροχή υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει, σε ενδεχόμενο αίτημά σας για εξυπηρέτησή σας ή για τεχνική υποστήριξη, καθώς και στοιχεία που συλλέγουμε κατά την επικοινωνία σας μαζί μας (π.χ. μέσω φόρμας επικοινωνίας).

  Λάβετε υπόψη ότι συλλέγουμε δεδομένα που μας ανακοινώνετε μέσω διαγωνισμών που τυχόν διεξάγουμε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook) και γενικότερα όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή μέσω ερωτηματολογίων που συμπληρώνετε κατά την επίσκεψή σας στα φυσικά μας καταστήματα ή μέσω ερευνών που διεξάγουμε μέσω τηλεφώνου ή email βάσει πληροφοριών που υπάρχουν στη βάση δεδομένων της εταιρίας ή κατά τη συμμετοχή σας σε εκθέσεις, ημερίδες, σεμινάρια και παρουσιάσεις όπου συμμετέχει και η εταιρία.

  Επιπλέον, είναι δυνατό να συλλέγουμε δεδομένα ως συγκεντρωτικά και μόνον στατιστικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.

   

  Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

   

  Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς προσωπικών δεδομένων, η Εταιρία έχει εγκαταστήσει πιστοποιητικά SSL της GeoTrust από την εταιρία DigiCert Inc. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία των χρηστών που εισάγουν σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας/eshop, κρυπτογραφούνται με βάση την κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

   

  Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο της αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή της και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

  Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας και ειδικότερα να διαφυλάσσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτόν από τρίτα άτομα.

 • Τι ισχύει για τα Cookies;
  Τι ισχύει για τα Cookies;

  Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να είναι λειτουργική ή πιο αποδοτική στη λειτουργία της, για τη βελτίωση της πλοήγησής σας, για να σας παρέχουμε τις πλήρεις δυνατότητες της ιστοσελίδας και για να διασφαλίσουμε την ορθή εμφάνιση του περιεχομένου.

  Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ψηφιακή πλατφόρμα, τα οποία, στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ως μέσο αναγνώρισης του υπολογιστή σας. Τα cookies που τοποθετούνται από τον κάτοχο της ψηφιακής πλατφόρμας ονομάζονται «first party cookies». Τα cookies που τοποθετούνται από άλλους ονομάζονται «third party cookies». Τα cookies τρίτου μέρους επιτρέπουν την παροχή δυνατοτήτων ή λειτουργιών τρίτου μέρους (όπως αναλυτικά στοιχεία, διαφημίσεις και βίντεο) στην ψηφιακή πλατφόρμα ή μέσω αυτής. Τα μέρη που τοποθετούν τα third party cookies μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευή σας τόσο όταν επισκέπτεται την ψηφιακή μας πλατφόρμα όσο και όταν επισκέπτεται ορισμένες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

  Τα cookies εγκαθίστανται μόνο εφόσον αποδεχθείτε την εγκατάστασή τους κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Με την αποδοχή των cookies κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, δηλώνετε ρητώς ότι έχετε αναγνώσει και κατανοήσει τις ειδικότερες προϋποθέσεις και όρους που αφορούν στην εγκατάσταση, τη λειτουργία και το σκοπό που εξυπηρετούν τα cookies και παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να μην αποδεχτείτε τα cookies. Στην περίπτωση αυτή θα εγκατασταθούν μόνον όσα cookies είναι απολύτως τεχνικά και λειτουργικά απαραίτητα για τη λειτουργία του eshop.

  Μπορείτε να δείτε τι ισχύει για τα cookies αναλυτικά στην Πολιτική Cookies της εταιρίας.

^
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ
Βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την ποιότητα και την επεξεργασία νερού.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Βρείτε απαντήσεις σχετικά με τεχνικά θέματα και προϊόντα επεξεργασίας νερού.
Χρειάζεστε βοήθεια;
Δευτέρα - Παρασκευή 9 π.μ. έως 6 μ.μ.
Τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη!
Για ο,τιδήποτε θέλετε να μάθετε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
Οι προτάσεις μας
Δείτε προϊόντα και τεχνολογίες και επιλέξτε την καλύτερη λύση
στα θέματα επεξεργασίας νερού που σας απασχολούν.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
9 π.μ. - 6 μ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 92 11 600
Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε
το newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι
όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας.