YOUR WATER YOUR WATER ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Δίπλα σε κάθε
επαγγελματία,
με τις ιδανικές λύσεις!
Υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν απόλυτα
κάθε ανάγκη για καθαρό νερό.
Υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας,
για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Στην Petridis Water Technologies παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, όποιος και αν είναι ο τομέας στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε επαγγελματίας έχει διαφορετικές ανάγκες, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και σίγουρες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κλάδου του. Μέσα από καινοτόμες, οικονομικές και οικολογικές τεχνολογίες, εξασφαλίζουμε την ιδανική ποιότητα νερού ανά περίπτωση.

 

 

Σίγουρες λύσεις επεξεργασίας νερού για όλους τους επαγγελματίες.

  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

  • Μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μελετητές, συμβούλους

  • Εργολάβους Η&V, κατασκευαστές

  • Διαχειριστές εγκαταστάσεων, τεχνίτες, υδραυλικούς

  • Χονδρεμπόρους

 

Στην Petridis Water Technologies, δεσμευόμαστε να σας προτείνουμε ασφαλή, ποιοτικά προϊόντα και λύσεις που αντιστοιχούν στο δικό σας έργο. Σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους οίκους παγκοσμίως, καλύπτουμε με ακρίβεια κάθε σας απαίτηση. Είτε πρόκειται για πόσιμο νερό, νερό διεργασιών, νερό που προορίζεται για θέρμανση και ψύξη, νερό για βιομηχανική χρήση κ.α., διαθέτουμε για εσάς τις πιο σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας.

Ποιοί είμαστε / Γιατί να μας επιλέξετε

Η φιλοσοφία μας είναι να διαθέτουμε καινοτόμα και άριστης ποιότητας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Πάντα με πράσινη λογική/στάση, που αποσκοπεί στην χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στην επεξεργασία νερού, αναζητούμε και επιλέγουμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Συνεργαζόμαστε με τους πιο καταξιωμένους οίκους σε όλο τον κόσμο (Γερμανία, Αυστρία, Η.Π.Α., Σουηδία, Ελβετία).

 

Στην Petridis Water Technologies, καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χρήσεων μέσα από υπηρεσίες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια του έργου σας και φυσικά, after sales service.

 

Προσφέρουμε λύσεις turn-key (από τη μελέτη έως την τελική κατασκευή), σε επιχειρηματίες, τεχνικές εταιρείες, μελετητές, αρχιτέκτονες κατασκευαστές κ.λπ. 

 

Στην ομάδα μας συμμετέχει ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο επιτελείο Μηχανικών και Τεχνικών που προσφέρει:

 

[image]Mέγιστη αξιοποίηση της καινοτομίας στην τεχνολογία νερού.

[image] Ιδανικές τεχνικο-οικονομικές λύσεις για κάθε εξειδικευμένη περίπτωση, με απόλυτη συμμόρφωση στους ισχύοντες κανονισμούς / προδιαγραφές.

[image] Ουσιαστική τεχνική υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την προμελέτη μέχρι και την λειτουργία της εγκατάστασης.

[image] Συνεχή τεχνική ενημέρωση, με αναφορά στις νέες εξελίξεις.

 

Τα εξελιγμένα συστήματα και οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Petridis Water Technologies, καλύπτουν κάθε ανάγκη για καθαρό, υγιεινό νερό.

Σε κτίρια/γραφεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, αθλητικά κέντρα, δημόσιους χώρους, αλλά και στη βιομηχανία, οι ανάγκες που προκύπτουν είναι σύνθετες και πολλαπλές. Όποιος και αν είναι ο τομέας σας, έχουμε στόχο την ολοκληρωμένη σας εξυπηρέτηση, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι τη συντήρηση και το service. Είμαστε δίπλα σας!

Γνωρίστε περισσότερα<br/>για την Petridis Water Technologies
Γνωρίστε περισσότερα
για την Petridis Water Technologies
Technology Highlights
Γνωρίστε καινοτόμες, «πράσινες» τεχνολογίες με διεθνή βραβεία.
Δείτε σε ποια σημεία υπερέχουν από τις συμβατικές μεθόδους επεξεργασίας νερού.
Αξίζει να δείτε
Σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές γύρω από θέματα σχετικά με το νερό
που σας αφορούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
9 π.μ. - 6 μ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 92 11 600
Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε
το newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι
όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας.