Νερό με μέλι σε άδειο στομάχι

Oι θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού είναι αρκετά γνωστές, αλλά πόσοι γνωρίζετε τις ευεργετικές ιδιότητες του συνδυασμού «νερό με μέλι»;

Υλικά

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 ποτήρι χλιαρό νερό

Προετοιμασία

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε καθαρό πόσιμο νερό για να πετύχουμε τη γεύση και να δώσουμε στον οργανισμό μας μόνο τα ευεργετικά συστατικά του μείγματος, χωρίς τις βλαβερές ουσίες που πιθανόν υπάρχουν στο νερό της βρύσης.

Ανακατεύουμε τα υλικά μας και αυτό που προκύπτει είναι ένα διάλυμα μελιού 30%. Απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό διαχέοντας τα ευεργετικά του στοιχεία.

Τα οφέλη για ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα

Ένα τέτοιο ρόφημα το πρωί με άδειο στομάχι, είναι εξαιρετικά ευεργετικό. Η βαλβίδα του στομάχου ανοίγει γρήγορα και το νερό εισέρχεται ταχύτατα στην πεπτική οδό και, στη συνέχεια, στην κυκλοφορία του αίματος. Έτσι:

• Καθαρίζει το πεπτικό σύστημα
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα στην αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, καθώς καθαρίζει τους πνεύμονες
• Δίνει λύση διεγείροντας ένα «τεμπέλικο» έντερο

Οι αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες του μείγματος θα βοηθήσουν την κάθαρση των κυττάρων, αποκαθιστώντας τη χλωρίδα του παχέος εντέρου και αφανίζοντας τους μικροοργανισμούς.

Οι ειδικοί προτείνουν να πίνετε νερό με μέλι το πρωί με άδειο στομάχι, αλλά και το βράδυ πριν από τον ύπνο, καθώς το μείγμα διευκολύνει τη λειτουργία των νεφρών.

 

Πηγές
Healthyfoodhouse.com
EUFIC.org

Σχετικά προϊόντα
Ενημερωθείτε για τις βέλτιστες επιλογές που μπορείτε να έχετε
σχετικά με τις επαγγελματικές σας ανάγκες.
Αξίζει να δείτε
Σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές γύρω από θέματα σχετικά με το νερό
που σας αφορούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
9 π.μ. - 6 μ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210 92 11 600
Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε
το newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι
όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας.

Secured by: Verified-By-VisaMastercard-Secure-CodeAmerican-Express-SafeKey Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: VisaMasterCardMaestroAmerican-ExpressDiscoverDinersMasterpassPayPal